Bemutatkozás


"Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról hogy, megtanuljuk hogyan kell táncolni az esőben." 

 

Csiszár-Simon Wanda vagyok. Foglalkozásomat tekintve közgazdász vagyok. Már tizenévesen érdeklődtem az ezotéria, és más lelki témájú könyvek, előadások és módszerek iránt. Az igazi elhatározás pár éve érett meg bennem, amikor is saját problémám vitt el kineziológushoz. Az ott felszabaduló energia az, ami azt a löketett megadta, ami ahhoz kellett, hogy elinduljak ezen az úton. Két gyermek édesanyaként is olyan csodás és hasznos tapasztalatokra tettem szert, ami reményeim szerint hozzájárul ahhoz, hogy hitelesen tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

 Fontos felismerésem volt, hogy a problémák, súlyosabb esetben már a fizikai síkon is megjelenő betegségek nagy részét mi magunk állítjuk elő. Mindig is szerettem meghallgatni az embereket, megoldást találni a problémájukra, amit ma már tudom inkább kihívásnak célszerű kezelnünk. Kineziológiai stresszoldásaim során azt tapasztalom, hogy néhány kezelés hatására nagyon egyszerű korrekciós módszerek alkalmazásával, a szervezetünk a megbomlott egyensúly képes visszaállni, az öngyógyító folyamat beindul.

 

Fontosnak érzem, hogy segíteni tudjak a hozzám fordulóknak, és a kezeléseim során az a cél, hogy segítsek megtalálni mindenkinek a saját útját. Változás nélkül nincs fejlődés, és ebben a fejlődésben igyekszem segíteni.

 

Végzett természetgyógyászként, gyakorló kineziológusként működöm. Fontosnak tartom saját magam fejlődését és képzését is, ezért igyekszem a lehető legfrissebb tudás birtokában segédkezni a hozzám fordulóknak.

 

Kineziológiai oldásaim során alkalmazott technikák

  • One Brain módszer: az egyén érzelmi állapotának meghatározása, tudatos, tudatalatti és testi szinten, a negatív élmények feloldása által a test energetikai állapotának helyreállítása. Oldások a jelen és múlt összefüggéseiben, fogantatástól a jelenig, generációs oldások, hiszen felmenőink megoldatlan problémáit hét generáción át cipelhetjük magunkkal. A módszer kidolgozói Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway.
  • Touch for health: 1973-ban, Amerikában Dr. John F. Thie megalapította a kineziológia törzsét, a TOUCH FOR HEALTH elnevezésű ágat. A Touch for Health a kineziológia tudományát hasznosítva a testben lévő blokkokat energiakiegyenlítéssel oldja. A módszer segítségével nemcsak pszichés problémákat, betegségeket lehet megelőzni, hanem alkalmas a fizikai, széles pszichikai egyensúly megtartására és helyreállítására. Mindez a szervezet öngyógyító energiáinak aktivizálásával és energiáinak kiegyensúlyozásával érhető el.
  • Brain Gym: A kineziológia egyik legrégebbi ágát az EDU-Kineziológiát egy amerikai pedagógus házaspár: Paul és Gail Dennison fejlesztette ki, melynek egy része BRAIN GYM®, avagy "Agytorna" néven vált ismertté hazánkban. Egyszerű mozgásokból és gyakorlatokból álló módszer, mely mindenfajta tanulást megkönnyít, segíti a koncentrációt, lehetővé teszi, hogy a testünkben rejtetten meglévő képességek felszínre kerüljenek.
  • Bach virágterápia: Dr. Edward Bach által kidolgozott 38 féle növény segítségével helyreállítja a test-lélek-szellem egyensúlyát (holisztikus), segít a lelki problémáink alól felszabadulni, megélni boldogságunkat. A testi problémáink oka mindig a lelkünkben keresendő. 
  • Imagináció, relaxáció


Csiszár-Simon Wanda természetgyógyász-kineziológus
Érdeklődni lehet Szegeden a 20-379-2519-es telefonszámon.
Comments